2012. február 28., kedd

Ein kreutzer 1780s értéke *

Kolozsvár. Hotel Napoca (1974) - Jelenlegi ára: 1 Ft
Cluj  Hotel Napoca  (1974)
Futott,  
Ahogy időm engedi teszek fel pár száz darab képeslapot , mindet 1 forintért, nincs rájuk szükségem, hátha valakinek kellenek! A képen látható állapotban vannak, ha kérdése van megpróbálok válaszolni!
Tisztelt Érdeklődők , Vásárlók! Kérem olvassák el vásárlás , licitálás előtt a következő ismertetőt, nézzenek be az ismerj meg oldalamra ahol jelezni tudom ha a budapesti átvétel szabadság miatt esetlegesen szünetel!!!!!
Ha bármi kérdése van az eladó termékkel kapcsolatban a későbbi félreértések elkerülése érdekében tegye fel!!
Ha információt , másik képet szeretne a termékről , még licitálás előtt kérje , ahogy van időm megpróbálok a kérésnek eleget tenni!
A terméket személyesen és postai úton is átveheti!
Az ajánlott postai díjak fel vannak tüntetve az ismerj meg oldalamon!
Mivel több féle módozat szerint lehet postázni (esetleges több könyv vásárlása esetén), ezért nem a konkrét összeget , hanem két darab nullát írtam be az adott oszlopba! Ez nem azt jelenti hogy a postaköltség 0 ft lenne!!!!!  
Az ismerj meg oldalamra kattintva
(narancssárga kerek ikon a felhasználónév mellett , benne i+)
megnézheti  hogy mennyi a könyv ajánlott postaköltsége!
Utánvéttel nem tudok küldeni! Amint megjelenik a számlámon az utalás akkor tudom elindítani a vásárolt terméket a vásárló által megadott névre , címre!
Személyes átvételt Budapesten belül Újpest városközponttól öt percre tudok biztosítani , hétfőtől csütörtökig kilenc és négy óra között, s péntekenként kilenc és fél kettő között! A termék nincs a budapesti helyszínen , oda be kell küldenem!!!!! !! Ha sürgős az átvétel kérdezzen vásárlás előtt, s jelzem hogy mikorra tudom bejuttatni!
Az átvételi hely egy iroda ahova a termékért be kell menni! Sem az épület előtt sem a metrómegállóban nem tudok átadást biztosítani!!!
Budapesten belül máshol személyes átvételt nem tudok biztosítani!!
Ha valakinek nem megfelelőek az átvételi feltételek akkor kérem ne licitáljon!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 09:22
. Kolozsvár. Hotel Napoca (1974) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos