2012. március 11., vasárnap

ASUS XONAR D2X high-end hangkártya - Jelenlegi ára: 20 000 Ft *


Xonar D2X
A hangkártyák mesterműve házimozihoz és játékokhoz
Eladó hibátlan állapotban minden tartozékával!
- PCI EXPRESS interfész
- VISTA játékok DirectSound és EAX támogatással
- Hi-Fi osztályú hangminőség, akár 118 dB-es SNR
- Dolby házimozi technológiák & DTS csatlakozás
- Cakewalk és Ableton Live zeneszerkesztő szoftverrel
Az Asus Xonar D2X a világ első PCI-E csatlakozófelületű high-end hangkártyája, amit akár 118 dB-es SNR jellemez. A Xonar D2 intuitív DS3D GX-et biztosít, hogy orvosolja a Vista játékoknál felmerülő hangproblémákat és az akusztikus visszhang kiiktatását (AEC) a legjobb beszédhangért VoIP szoftverekben. A Xonar D2X kétségtelenül a legjobb játékélményeket biztosítja.
ASUS Xonar D2X – megoldás a Windows Vista játékok hangproblémáira
A Windows Vista megjelenésével az egész hangfejlesztési körkép megváltozott. Ez fájdalmas problémákat okozott a játékosoknak – annak a lehetőségét, hogy elveszítenek minden surround hangot vagy a Direct3D és EAX hardvergyorsítást, miközben Windows Vista környezetben játszanak. Hogy kikerüljük ezt a problémát, az ASUS Xonar hangkártya család egy exkluzív ASUS technológiát használ a Xonar D2X meghajtószoftverében – az új DS3D GX bővítést, hogy teljes támogatást nyújtson a surround hangzáshoz és a hardvergyorsítókhoz azáltal, hogy átalakítja a DirectX jeleket DS3D GX-re. Míg más megoldások, mint az OpenAL, speciális telepítést és játéktámogatást igényelnek, addig a DS3D GX nem. A játékosok automatikusan és a telepítés után azonnal élvezhetik a DirectX-et használó játékokat hardveresen gyorsított surround hangzással és az EAX effektekkel.
Legtisztább beszédhang online játékokban és LAN partik alatt
A Xonar D2X innovatív akusztikus visszhang kiiktatás (EAC) technológiája segíti a legjobb kommunikációs hangminőség elérését. Az AEC képes kirekeszteni a hangszóró visszhangját akár 40 dB-ig és elnyomni a környezet zajait, melyek különben behallatszódnak a felhasználó mikrofonjába – ezért online chatelésre, VOIP alkalmazásokhoz (Skype, MSN, Google, QQ, stb. ) és online játékokhoz a Xonar D2X a legjobb választás.
Példátlan hangtisztaság
Az ASUS Xonar D2X-et 118 dB-es jel-zaj arány jellemzi mind a hang be- és kimeneténél – ezáltal a lehető legjobb hangminőséget lehet elérni. Ellentétben az általános, piacon lévő hangkártyákkal, amelyek a specifikációban megadott jel-zaj arányt csak az első sztereó kimenetnél biztosítják, a Xonar D2X képes 118 dB-es hangminőséget elérni az összes kimenetén.
Dolby és DTS a teljes körű digitális otthoni élményért
Amellett, hogy lenyűgöző hangminőséget nyújt, a Xonar D2X számos szabványt alkalmaz a Dolby-tól és a DTS-től kezdve a kiemelkedő szórakozás élményének biztosításágig. Az alkalmazott technológiák:
Dolby Digital Live: valós időben átalakítja a számítógép vagy a játék hangját Dolby Digital-ba
Dolby Headphone: surround hangélményt ad bármilyen fejhallgatóval
Dolby Virtual Speaker: tiszta surround hangélményt nyújt a sztereó hangszórókból
Dolby Pro Logic® IIx: maximum 7. 1-es surround hangzás sztereó vagy 5. 1-es forrásokból
DTS Connect: DTS Interactive és DTS NEO PC
DTS Interactive valós idejű AC-3 kódolás
DTS NEO: sztereó-többcsatornás átalakító
http: //www. asus. hu/Multimedia/Audio_Cards/Xonar_D2X/
Windows 7 32/64 bit, Windows 8 64 bit, Ubuntu tesztelve hibátlanul működik!



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 23:01
. ASUS XONAR D2X high-end hangkártya - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Fontos