2012. március 10., szombat

Játékcsomag 21db-os újszerű Fisher Price,Chicco - Jelenlegi ára: 2 600 Ft *

Interaktív kutya kezeit nyomva ugat és egy dallamot játszik., Fisher Price kulcsok, 2 karika, 4 db fisher price mókakocka, 1 homokóra, 1 puha kocka, chicco készségfejlesztő játék, újj plüss boci, 1 dínó vetítő nézz bele dínókat látsz. kattintgatva váltogatod a dínókat., 1 favonat, 1 FP csibés mókakocka, 1 csörgő telefon, 1 ugatós plüss ami nem ugat., tesco első zongorám.
kérésre mérek nézz szét nálam, folyamatosan töltögetek. ÚJ játékokat is!
posta a mindenkori postai díjszabás szerint.
licitet nem törlök., terméket vissza nem veszek, mert sok a visszaélés.   
licitálás előtt olvasd el a saját oldalamat
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY  ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN  AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.
                    
  nézz szét nálam, folyamatosan töltögetek. ÚJ játékokat is!!!!
posta a mindenkori postai díjszabás szerint.
licitet nem törlök., terméket vissza nem veszek, mert sok a visszaélés.    
licitálás előtt olvasd el a saját oldalamat 
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY  ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN  AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1
évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 20:50
. Játékcsomag 21db-os újszerű Fisher Price,Chicco - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Fontos